Hvem er vi?
Tekst
Vi har holdet til dig - uanset om du er den nye Mikkel Hansen eller blot spiller for hyggens skyld 
Tekst

Uanset hvem du er, og hvor god du er til at spille håndbold, så har vi et hold, der matcher. 

Vi ønsker at udvikle samtlige spillere uanset, om de er der for hyggens skyld, eller fordi de vil være den nye Mikkel Hansen. 

 

Vi arbejder med spillerne på de forskellige årgange, så de får tekniske færdigheder, der svarer til deres alder og udviklingstrin. 

 

Spillerne lærer at bruge systemer, og sammen med trænerne lærer de at lægge en taktik og strategi for kampene. Samtidig lærer spillerne at fungere på et hold og udvikle sig socialt.

 

Så om man spiller for at blive udfordret, for at blive bedre eller bare for at have det sjovt, så kan det alt sammen lade sig gøre hos os.

Billede

Ungdom

 

Vi har hold i alle rækker på ungdomssiden - fra U4 - U19.

 

Klubfællesskabet

På U15 piger er vi en del af et samarbejde med Viby.

På U17 piger er vi en del af et samarbejde med Viby og AGF.

På U19 piger er vi en del af et samarbejde med Viby og AGF.

 

På U15 drenge er vi en del af et samarbejde med Viby. 

På U17 drenge er vi en del af et samarbejde med Viby og Brabrand. 

 

Vi samarbejder på tværs, fordi vi ønsker at fastholde og udvikle de spillere, som er i de klubber. Vi vil tilbyde et elitemiljø for de bedste spillere i sydbyen, og samtidig tilbyde breddehåndbold på alle niveauer i aldersgruppen. Træning og kampe foregår i alle klubberne.

Billede

Fra ungdom til senior 

 

Det er vigtigt at fastholde ungdomsspillerne, så de fortsætter som seniorspillere. En af de væsentlige tiltag er, at U19 spillerne træner sammen med seniorspillerne. 

 

På seniorsiden er der ligeledes fokus på, at der skal være plads til alle, og vi tager imod nye spillere, uanset hvem man er, og hvad man kan. Derfor tilbyder vi hold med forskellige niveauer og ambitioner.

 

På 1. og 2. holdet på damesiden trænes der to gange om ugen med højt humør og høj intensitet. Ambitionerne på begge hold er høje, men 3. halvleg er mindst lige så vigtig for os. Derfor prioriterer vi fællesskabet højt. Man skal derfor som spiller have en lyst til at bidrage til klubbens udvikling og være indstillet på at træne hårdt og intenst, samtidig med man bidrager til fællesskabet. 

 

Holdene består af både gamle og unge, der nyder at spille en kamp i ny og næ med efterfølgende spisning og hygge. 

Billede

Fællesskabet er en vigtig spiller

Alle de forskellige typer af hold og spillere i Stavtrup, har ét til fælles - nemlig at det sociale er i højsædet, for det handler nemlig ikke kun om at spille håndbold. 

Det skal ikke være en pligt at komme afsted til træning, men snarere en trang til at have det sjovt, få sved på panden og stresse lidt af hverdagen. 

Når man først træder ind ad døren, så er man del af en familie, uanset om man er minispiller eller en del af de forskellige klubfællesskaber som træner i forskellige haller rundt om i sydbyen.