Klubnyheder

Køb strømper og støt Stavtrup IF og Multihallen.

3. december 2021, 19.51

Kære medlem, køb strømper og støt Stavtrup IF og Multihallen.


I stil med sidste år har Stavtrup IF indgået et samarbejde med Bambusa omkring salg af øko-tex certificerede kvalitetsstrømper, hvor hovedmaterialet er bambus. Bambusa er mest kendt for at være hovedsponsor for Kvindeligaen i håndbold. 


Konceptet går i sin enkelhed ud på, at vi sælger disse lækre strømper og modtager en anseelig sum i modydelse. Se evt. mere på www.bambusa.dk – En pose med 29 par strømper koster 750,- og kan bruges af større børn og voksne. 


Strømperne er meget elastiske og et par kan derfor gå fra 36-45 i str. 


Det er vel de færreste der normalt køber strømer for 750,- på en gang, men regner man stykprisen ud, er det knap 26,- pr. par. Giv sokletterne til dine børn og børnebørn - de vil elske dem. 


Hver gang vi sælger en pose strømper for 750,- går 375,- kroner til Stavtrup IF. Hvis man fjerner Stavtrups IF´s fortjeneste er prisen for et par strømper kun 13 kroner.


Kig på udvalget i vedhæftede eller på ovenstående link og tøv ikke med at afgive din bestilling. 


Det gør du ved at overføre 750 kr. pr. pose på mobilepaynr. 207085 (Stavtrup IF Bambusa) og send mig en mail med din bestilling på: [email protected]


VIGTIGT:  

En pose indeholder 5 pakker sokker, fordelt på:  

- 1 pk. hvide ankelsokker (7 par) 

- 1 pk. sorte ankelsokker (7 par) 

- 3 pk. alm. sorte sokker (5 par).  

Så en pose passer fint til en familie på 4. 


Håber mange af jer vil bakke op omkring initiativet.


UDLEVERING:  Udlevering finder sted lørdag formiddag den 4. 11. og 18. december ved Per Lund, som bor Rugbjergvej 25, hvor vi vil være at finde i tidsrummet 11-12.


Hvis du ikke har mulighed for at hente i dette tidsrum, finder vi en alternativ løsning – hvis blot du noterer det i din bekræftelsesmail til undertegnede. 


Glædelig jul til alle. 


De bedste hilsner 


Flemming Hansen  - Formand  Stavtrup håndbold  - 20 61 75 12


https://bambusa.dk