• Tina Bjørn Webmaster

Formandens beretning 2019

Stavtrup Håndbold 2018 / 2019

Formandens beretning for Stavtrup håndbold sæson 2018 / 2019


Jeg vil starte præcis lige som sidste år: Stavtrup håndbold er en fantastisk håndboldklub.

Der er ingen tvivl om at vores unge spillere, forældre og seniorer har det godt her i vores klub. Overalt møder man glade ansigter. Jeg synes bestemt at vores slogan.: Mer end blot håndbold, for alvor er slået igennem. Der er et utal af sociale arrangementer for børn og voksne, og der er stor tilslutning til dem, og det er med til at gøre vores klub så speciel. Der ydes et enormt frivilligt arbejde af træner samt ledere til disse arrangementer.


Vi har på mange områder succes, men det skal ikke blive en sovepude for os, der ligger meget arbejde foran os. Arbejde hvor vi skal løfte i flok. Vi har mange frivillige der giver igen til børn og unge og det er fantastisk at mærke den gode stemning der er iblandt trænere og ledere i klubben. Men vi skal være flere til at løfte de store opgaver. Det med at løfte de store opgaver, det nævnte jeg også sidste år, og der halter vi faktisk. Når jeg siger det, så kan jeg godt mærke på min egen krop at jeg har trukket et stort læs, og jeg er selv ved at køre lidt træt. Catherina og jeg brugte sidste år meget tid på at analysere de opgaver jeg gerne skulle slippe for fremad. Og vi har også haft hele bestyrelsen på DGI lederseminar, og jeg håber inderligt at vi kan nå i mål med at finde flere frivillige til de store opgaver. Vi skal løfte i flok


Vi har i den forgangne sæson lavet et sportsudvalg, det er mega positivt, og de har været ret gode til at tage over på opgaver som ikke bør ligge i en bestyrelse. Opgaver som at finde trænere til alle hold, det har de allerede løst til næste sæson. Men også håndboldskolen, samt en sportslig profil er de i gang med. Jeg er meget glad for dette arbejde, og der kommer mere som de gerne vil i gang med. Thumps up herfra.


Der er stor interesse for håndbold i Stavtrup. Det er over hele linjen at det kører godt. Ungdom har en rekordstor afdeling, og det med mange flotte resultater, hvor især u10 drengene har vist, at de er fornemme repræsentanter for Stavtrup håndbold, med flere store turneringssejre i denne sæson. Minihåndbolden er større end nogensinde, det går forrygende iblandt vores mindste spillere og de danner hele grundlaget for vores fremtidige ungdomshold. Vi er størst i Østjylland på minihåndbold, ja måske endda i DK. Senior har mærket fremgangen i den forgangne sæson. 2 Dame hold i år er super flot, især når man kigger rundt omkring os, der har de svært ved at samle seniorspillere. Herrerne missede en oprykning, men til gengæld en super flot sejr i pokalturneringen, det er sgu da mega flot. Ud over vores egne hold, så har vi haft samarbejde med Viby på U14, det med 3 pigehold, samt 2 drengehold, og på u16 piger hele 3 hold. Der er ikke mange klubber omkring os, der har så mange ungdomshold, det er rigtig flot.


Stavtrup All stars har været en del af vores klub i 2 år nu, og dette projekt Lykkeliga er simpelthen fantastisk. Gør jer selv en tjeneste og gå i hallen lørdag formiddag og se den glæde de viser over at være en del af et hold og glæden med bolden, det kunne vi alle lære meget af. All stars er perfekte repræsentanter for vores klub. I januar blev de af Århus United udnævnt til årets Århus United superhelte. Lykkeliga er en gave til børn med udviklingshandicap.


Jeg må fremhæve det fantastisk gode samarbejde vi har med Viby If. Et frugtbart samarbejde som tilgodeser alle niveauer. Samarbejdet med Viby bliver i den næste sæson udvidet med u13 drengene. Med dette samarbejde kan vi bare tilbyde vores håndboldspillere et bedre miljø, tilbyde træning hvor vi

tilgodeser alle niveauer. Men også socialt, det er da fedt at få en masse nye holdkammerater. Og med vores noget begrænsede hal-tid i Stavtrup, så er det altså fedt at have Viby at dele hal-tid med.


Vi har valgt til næste sæson at udvide samarbejdet med Viby på u13 drenge, dette gør vi for at få et bedre miljø for drengene. Desværre fik vi i efteråret et frafald på u12 drengene midt i sæsonen. Det mega ærgerligt, da det gav store udfordringer for trænerne, men som de løste rigtig fint. Det er mig dog stadig en gåde hvorfor forældre vælger at stoppe midt i en sæson, men det skal man måske ikke kloge sig på. Ærgerligt var det i hvert fald for de drenge der stod tilbage. Men rigtig godt arbejde at trænerne.


Stavtrup håndbold har også udfordringer i fremtiden, og det især på hal-tid. Vi skal nok få det til at fungere for den kommende sæson, men efter den, så er vi nødt til at tænke ud af boksen, vi er efterhånden så mange hold, så hal tid skal der findes andre steder. Der er trænere som er frustreret over vores manglende hal tid, og som ønsker sig mere tid i hallen. Men det er altså bare svært når vi kun råder over en hal.


En anden udfordring vi igen skal kigge på er den hjælp vi henter fra spillere samt forældre til Aarhus motionsløb. Vi skal være glade for, at vi i Stavtrup håndbold generelt har mange hjælpere til at passe Sifen, dommerbord, kørsel, sociale arrangementer og lign. Udfordringen ligger udelukkende i de løb vi hjælper med. Klubben er afhængig af de penge vi tjener, samt holdkasserne hvor halvdelen af pengene tilfalder. I Pernille har vi fået den rette person til at styre vores løb, vi skal bare have opdraget forældrene bedre.


Man kan ikke drive en håndboldklub udelukkende på kontingentbetalinger, der skal komme penge ind andre steder fra, og vi SKAL være fælles om at løse denne opgave, det er sådan forenings Danmark fungerer. Der er ildsjæle som laver det store arbejde især for børnene, vi skal bare have jer forældre til aktivt at deltage bare en lille smule. Tænk på den trivsel en sådan klub giver jeres børn, det er en gave at være med i så godt et holdfællesskab.


Stavtrup håndbold gør rigtig meget ud af sociale tiltag på holdene og trænerne laver et fantastisk arbejde med dette. Men er der ingen penge i holdkasserne så betyder det enten egenbetaling eller ingen sociale arrangementer. Det sidste er udelukket. Vi skal finde ud af, om vi kan aktivere forældre mere, eller om vi skal finde penge til holdkasserne på andre måder.


Jeg skal også nævne Århus United i denne sammenhæng.:


Jeg selv er stor fortaler for dette pigeprojekt som samler byens piger, og som Stavtrup håndbold er en del af. Jeg kan ikke sige nok positive ting om Århus United. Jeg kan heller ikke tælle alle de gode initiativer de laver for vores unge spillere, og som vi bakker rigtig flot op om. Jeg kan bare ønske at vi alle i næste sæson bakker Århus United endnu mere op. De har haft fantastiske resultater i den forgangne sæson, og jeg kan kun anbefale at tage i den gamle stadionhal og mærke den flotte stemning til deres hjemmekampe.


Århus United ELSKER Stavtrup og har været herude flere gange i den forgangne sæson. De træner og tilbyder sig til mange arrangementer, og så var det altså fantastisk at møde dem i pokalturneringen, og det med en fyldt Stavtruphal.


Her kommer et udpluk af de mange flotte indsatser der er ydet i den forgangne sæson:


Bestyrelsen. I skal have tusind, tusind tak for det gode samarbejde vi har. Jeg er mega glad for det store arbejde der ligges for dagen igennem sæsonen, I har min dybeste respekt, og jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde med jer. Når det så er sagt, så skal vi ud og finde nye kræfter, så vi sammen kan løfte i flok


Frivillige trænere / ledere på holdene. I bruger så meget af jeres fritid på at glæde andre. I har min fulde respekt, og I skal have den største tak for det fantastiske arbejde I til daglig laver for jeres spillere. I er grundstenen i Stavtrup håndbold og fortjener alle de skulderklap I kan få.


Ungdomsudvalget fungerer fantastisk. Det er jer, som hver søndag står tidligt op og kører til bageren og henter brød til Sifen, åbner hallen, og hjælper til ved alle vores sociale arrange-menter. I gør en kæmpe forskel med det bidrag I giver til det gode sociale liv for børnene i klubben. En kæmpe tak skal I have.


Forældre, der yder en stor indsats med at passe Sifen, dommerbord, kørsel, hjælpere ved løb og andre lign. Arrangementer. Dejligt, at det fungerer så godt med Sif og hal, vi skal bare liiige have jer ALLE med til løbene


Seniorspillerne. Tak for jeres hjælp som dommere til alle ungdomskampene sidde ved dommerbord, stå til løb, tage del i bartjans ved smukfest og sidst med ikke mindst lyder der fra bankocentret en stor tak for hjælpen med deres flytning i sommers - det er en stor hjælp for klubben.


Webguden. Tina tak for at passe så godt på vores hjemmeside www.stautruphåndbold.dk


Århus omegns bankocenter Mandagsklubben. Kære Annie og Lene, med jeres økonomiske støtte så er i virkelig med til at gøre en forskel for vores håndboldklub. Det er et fantastisk arbejde i laver hver uge i jeres bankocenter, og Stavtrup håndbold sætter så stor pris på den økonomiske hjælp vi hvert år henter.


Sponsorer og sponsorudvalg. Tusind tak for jeres økonomiske bidrag, der er med til at skabe grundlaget for klubbens eksistens. Uden jeres støtte ville Stavtrup håndbold ikke være det den er i dag. Tak til sponsorudvalget for jeres flotte arbejde, der er mange ideer og jeg er overbevist om, at en del nok skal gavne Stavtrup håndbold i fremtiden.


Stavtrupfest. Vores egen støtteforening, Et stort og fantastisk arbejde laver i for vores elskede by, og som på alle måder gavner lokalsamfundet.


Næste sæson. Vi glæder os til næste sæson og fremtiden i Stavtrup håndbold. Der venter mange gode kampe i hallen og mange fantastiske sociale arrangementer til gavn for alle.


Vi håber på fortsat god opbakning til Stavtrup håndbold. De bedste hilsner Flemming Hansen Formand Stavtrup håndbold


38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle